Филмови

 • Игран филм Недела (04.06.2017) 20:45

  ПРАШАЈ МЕ ШТО САКАШ

  САД, 2014

  Режија: Алисон Бернет
  Улоги: Брит Робертсон, Моли Хеген, Кристијан Слејтер, Мартин Шин.
  Жанр: драма

 • Игран филм Сабота (03.06.2017) 00:00

  ТРАНСФОРМЕРИ: ОДМАЗДАТА НА ПОРАЗЕНИОТ

  САД, 2009

  Режија: Мајкл Беј
  Улоги: Џон Бенџамин Хики, Шаја Лабуф, Меган Фокс, Џош Думел, Тајрис Гибсон, Рамон Родригез
  Жанр: акција/ сф/ авантура

 • Игран филм Петок (02.06.2017) 23:35

  МРАЧНА ВОДА

  САД, 2007

  Режија: Дејвид Нејрлик, Андру Троки
  Улоги: Дијана Глен, Мејв Дермодај, Анди Родорида
  Жанр: хорор/трилер

 • Игран филм Петок (02.06.2017) 21:05

  БОРГМАН

  Холандија/ Белгија/ Данска, 2013

  Режија: Алекс Ван Вармердам
  Улоги:  Џан Бижвоут, Хејдвич Минис, Џерон Персевал
  Жанр: трилер/ драма

 • Игран филм Четврток (01.06.2017) 20:15

  ОПЕРАТОР

  САД, 2015

  Режија: Амараја и Бил Олсон
  Улоги: Винг Рејмс, Лук Гос, Миша Бартон
  Жанр: акција/трилер/драма

 • Игран филм Среда (31.05.2017) 20:15

  БЕЗ ГОСПОД И ГОСПОДАР

  САД, 2013

  Режија: Тери Грин
  Улоги: Дејвид Стратерн, Реј Вајс, Сем Вајтвер
  Жанр: драма/ криминалистички

 • Игран филм Вторник (30.05.2017) 20:15

  БОРБА ЗА СРЕЌА

  САД, 2014

  Режија: Клаудија Мејерс
  Улоги: Мишел Монахан, Емануела Шрикви, Рон Ливингстон
  Жанр: воена драма

 • Игран филм Понеделник (29.05.2017) 20:15

  ЛОВЕЦ НА ГЛАВИ

  САД, 2012
   
  Режија: Џули Ен Робинсон
  Улоги: Кетрин Хајгл, Џејсон О’ Мара
  Жанр: комедија/ акција/ криминалистички

 • Игран филм Недела (28.05.2017) 21:40

  ЈАС, ДОН ЖУАН

  Италија/ Шпанија, 2009

  Режија: Карлос Саура
  Улоги: Лоренцо Балдучи, Лино Гуанчиале, Емилија Верџинели, Тобијас Морети
  Жанр: музичка драма/ костимиран

 • Игран филм Недела (28.05.2017) 20:15

  КОНЦЕРТ НА ЖИВОТОТ

  САД, 2013

  Режија: Еухенио Мира
  Улоги: Елајџа Вуд, Џон Кјузак, Кери Бише, Тамсин Егертон
  Жанр: трилер/ мистерија

Pages