Филмови

 • Игран филм Недела (13.05.2018) 21:25

  ЛАТИНО ЉУБОВНИК

  Италија, 2015

  Режија: Кристина Коменчини
  Улоги: Тони Берторели, Валерија Бруни Тедески, Анџела Финокјаро
  Жанр: комедија/драма

 • Игран филм Петок (11.05.2018) 21:00

  НОЌ ВО СТАРО МЕКСИКО

  Шпанија/ САД, 2014

  Режија: Емилио Арагон
  Улоги: Роберт Дувал, Џереми Арвин, Луис Тосар
  Жанр: драма/ авантура

 • Игран филм Среда (09.05.2018) 23:00

  ХУЛИГАН ВО КОСТИМ

  В. Британија, 2012

  Режија: Пол Тентер
  Улоги: Ник Неверн, Сајмон Филипс, Рита Рамнани, Ребека Фердинандо
  Жанр: криминалистички

 • Игран филм Среда (09.05.2018) 20:50

  ПРОШЕТКА ВО ШУМА

  САД, 2015

  Режија: Кен Квапис
  Улоги: Роберт Редфорд, Бил Брајсон, Ник Нолти, Ема Томсон
  Жанр: авантура/ комедија

 • Игран филм Понеделник (07.05.2018) 23:10

  ГАВРАНОТ

  САД/ 2012

  Режија: Џејмс Мактиг
  Улоги: Џон Кјузак, Алис Ив, Лук Еванс, Брендан Глисон
  Жанр: криминалистички/ мистерија/ трилер

 • Игран филм Понеделник (07.05.2018) 20:45

  ДНЕВНИК НА РУМОТ

  САД, 2011

  Режија: Брус Робинсон
  Улоги: Џони Деп, Мајкл Рисполи, Џовани Рибиси, Амбер Хард
  Жанр: комедија/драма

Pages