Маркетинг

КОНТАКТ

e-mail:      

[email protected]     

[email protected]

 

ТЕЛЕФОН:

 

02/ 5119-808 - Маркетинг 

02/ 5119-871 - Директор на маркетинг

076/ 302-147 

 

АДРЕСА:

 

Гоце Делчев 18, 1.000 Скопје,

ЈРП МАКЕДОНСКА РАДИО ТЕЛЕВИЗИЈА

 

 

Ценовникот за маркетинг услуги по секунда за 2018-та може да го преземете на следниот ЛИНК

 

Ценовникот за маркетинг услуги- ЦПП аранжман за 2018-та може да го преземете на следниот ЛИНК