Утре стартува дебатата за буџетот 2014

15.12.2013 21:24

Државната каса за 2014 ќе тежи ...

Државната каса за 2014 ќе тежи 2,8 милијарди евра. Во фокусот се капиталните инвестиции. Утре стартува дебатата за буџетот. Министерот Ставрески очекува жестока, но и стручна расправа. Интервјуто со министерот за финансии можете да го погледнете на приложеното видео.
 
Билјана Василева Трендафилова