Формула 1

Луис е најдобар

04.09.2014 13:48

Во отсуство на  издржани  критериуми за тоа кој е најдобар возач на гридот во формула 1 шампионатот се чини секој има право на свој избор. Така и Фернандо Алонсо. Според него Луис Хамилтон е најдобриот возач, а и покрај тоа што не знае кави проблеми има Фетел во оваа сезона, неговите резултати за Алонсо се само потврда дека тој не е најдобриот.

„Јас не го сменив моето мислење-тој не е најдобар“-изјави Алонсо, на што врати Фетел: „Другите треба да го сменат мислењето за него“.

Во отсуство на  издржани  критериуми за тоа кој е најдобар возач на гридот во формула 1 шампионатот се чини секој има право на свој избор. Така и Фернандо Алонсо. Според него Луис Хамилтон е најдобриот возач, а и покрај тоа што не знае кави проблеми има Фетел во оваа сезона, неговите резултати за Алонсо се само потврда дека тој не е најдобриот.

„Јас не го сменив моето мислење-тој не е најдобар“-изјави Алонсо, на што врати Фетел: „Другите треба да го сменат мислењето за него“.