Растот на БДП петти во Европа

20.12.2013 15:44

Во собранието продолжи расправата за буџетот

Во собранието продолжи расправата за буџетот. Најголемите критики доаѓаат од опозициската СДСМ. Ресорниот министер Ставрески појасни дека Македонија во последните 7 години остварила просечен раст, петти најдобар во Европа.