Јотовски во финале

13.09.2014 15:27

Македонскиот тенисер Томислав Јотовски се пласираше во финалето на турнирот во Суботица. Во денешниот меч во фазата на најдобрите четири, Јотовски го совлада Србинот Илија Вучиќ со 2-0 во сетови. Првиот нашиот адут го доби со 7-5, а вториот со 6-4.

За пехарот на ИТФ турнирот во Суботица, Јотовски утре ќе се сервира против Дејан Катиќ, исто така тенисер од Србија.

Македонскиот тенисер Томислав Јотовски се пласираше во финалето на турнирот во Суботица. Во денешниот меч во фазата на најдобрите четири, Јотовски го совлада Србинот Илија Вучиќ со 2-0 во сетови. Првиот нашиот адут го доби со 7-5, а вториот со 6-4.

За пехарот на ИТФ турнирот во Суботица, Јотовски утре ќе се сервира против Дејан Катиќ, исто така тенисер од Србија.