Грабул напредува во Србија

25.09.2014 17:33

Димитар Грабул ќе игра во 1/4 финалето на мегдан со домаќинот Мики Јанковиќ, на Фјучерс ИТФ турнирот во Соко Бања, Србија.
 
Грабул се пласира во 2-то коло по триумфот од 2:0 над Бугаринот Даниел Тарпов, кој пак во 1-то коло го елиминира нашиот претставник Јотовски.
Димитар Грабул ќе игра во 1/4 финалето на мегдан со домаќинот Мики Јанковиќ, на Фјучерс ИТФ турнирот во Соко Бања, Србија.
 
Грабул се пласира во 2-то коло по триумфот од 2:0 над Бугаринот Даниел Тарпов, кој пак во 1-то коло го елиминира нашиот претставник Јотовски.