Синди Крафорд: Нема тајна за добриот изглед

09.10.2014 12:54

Иако се приближува кон шестата деценија од животот, познатата манекенка Синди Крафорд покажа дека годините се само бројка.
 
На неа во текот на едно интервју и е поставено прашање на кое сите секогаш со нетрпение го исчекуваат одговорот - во што се крие тајната на добриот изглед на зрели години?
 
Тајната е во тоа што нема тајна, одговори Синди.
 
Правете го се она што на сите нас ни е добро познато - оставете ги цигарите, наспијте се, пијте многу вода и правете работи кои ве чинат среќни, објасни манекенката.
Иако се приближува кон шестата деценија од животот, познатата манекенка Синди Крафорд покажа дека годините се само бројка.
 
На неа во текот на едно интервју и е поставено прашање на кое сите секогаш со нетрпение го исчекуваат одговорот - во што се крие тајната на добриот изглед на зрели години?
 
Тајната е во тоа што нема тајна, одговори Синди.
 
Правете го се она што на сите нас ни е добро познато - оставете ги цигарите, наспијте се, пијте многу вода и правете работи кои ве чинат среќни, објасни манекенката.
 
Нејзиниот совет само го потврди она што претходно го изјавија некои нејзини колешки - тајната на добриот изглед на било која животна возраст лежи во тоа својот живот да го живеете најдобро што можете.