Антиќ честиташе на македонски!

26.12.2013 13:28

Како дел од традицијата, екипите во НБА лигата испратија божикна и новогодишна видео честитка до своите навивачи, а обраќањето на Перо Антиќ беше на македонски јазик:

- „Среќни празници за сите навивачи на Атланта. Да сте живи, здрави, среќни, весели, со желби за се најдобро во новата година“, посака капитенот на македонската репрезентација.

Како дел од традицијата, екипите во НБА лигата испратија божикна и новогодишна видео честитка до своите навивачи, а обраќањето на Перо Антиќ беше на македонски јазик:

- „Среќни празници за сите навивачи на Атланта. Да сте живи, здрави, среќни, весели, со желби за се најдобро во новата година“, посака капитенот на македонската репрезентација.