Формула 1

Без промени

15.10.2014 13:27

Состојбата на возачот на Ф1 тимот Марусија, Жил Бјанки и натаму е без промени, односно стабилна , но критична.

Последните информации стигнаа од неговиот тако Филип кој вели дека кошмарот продолжува и се што им останува е само да се молат.

„Постојат моменти кога ќе го погледнам Жил како без ниту една гребнатинка лежи во креветот.Тогаш сакам да му кажам,ајде стани доста се излежуваш“ -вели Филип во својата изјава заблагодарувајќи им се на сите кои на семејството му даваат неизмерна подршка.

Состојбата на возачот на Ф1 тимот Марусија, Жил Бјанки и натаму е без промени, односно стабилна , но критична.

Последните информации стигнаа од неговиот тако Филип кој вели дека кошмарот продолжува и се што им останува е само да се молат.

„Постојат моменти кога ќе го погледнам Жил како без ниту една гребнатинка лежи во креветот.Тогаш сакам да му кажам,ајде стани доста се излежуваш“ -вели Филип во својата изјава заблагодарувајќи им се на сите кои на семејството му даваат неизмерна подршка.

„Сега разбирам зошто толку долго немаше информации за состојбата на Михаел Шумахер. Сега е слично , едноставно нема што да кажеме, состојбата не се менува, тој е во стабилна но критична состојба“-додава Филип.