Танц со ѕвездите 2

27.12.2013 11:07

Продуцентите на големо ја најавуваат грандиозноста на проектот. Од сценографија , светло камери , па се до жирито и учесниците , се внимава  и на најмалиот детаљ. Втората сезона на танцот со ѕвездите во поинакво руво . Во новогодишното издание ќе ги видиме и најголемите македонски музички ѕвезди . 

Водители , актери , новинари ,пејачи ќе си ги одмерат силите во танцување . Гламурозното шоу стартува на новогодишната ноќ .

Продуцентите на големо ја најавуваат грандиозноста на проектот. Од сценографија , светло камери , па се до жирито и учесниците , се внимава  и на најмалиот детаљ. Втората сезона на танцот со ѕвездите во поинакво руво . Во новогодишното издание ќе ги видиме и најголемите македонски музички ѕвезди . 

Водители , актери , новинари ,пејачи ќе си ги одмерат силите во танцување . Гламурозното шоу стартува на новогодишната ноќ .

Тони Михајловски повторно ќе ја забавува публиката, но организаторите се уште во тајност го чуваат името на водителката. Жирито во оваа сезона доби нов член. Станува збор за Васил Зафирчев кој во минатата сезона се појави во улога на танчар .

Танцот со ѕвездите е најголемо интернационално телевизиско шоу во кое настапуваат познати јавни личности. Низ светот привлекува над 15 милиони гледачи во сезона. Димитар Атанасовски  , Влатко Илиевски , Маријана Димовска , Франц од Нокаут се дел од учесниците на втората сезона од македонската верзија.....ЕКСКЛУЗИВНО НА МТВ.

Викторија Тодоровска