Еминем објави уште еден сингл од новиот албум „The Marshall Mathers LP2“

Наскоро албум: Еминем во синглот се нарече Рап Господ

18.10.2013 13:21

Еминем објави уште еден сингл од новиот албум „The Marshall Mathers LP2“, кој ќе го издаде во ноември оваа година. 
 
Славниот рапер во новиот сингл себе си се прогласува за Рап Господ, а песната е достапна и на iTunes.
 
Досега има објавено два сингла од новиот албум, „Berzerk“ и „Survival“, а „Rap God“ е неговото најново остварување во кое рапува за историјата на хип-хопот и за неговото минато. Вопесната им оддава почит и на раперите кои го инспирарале.
Еминем објави уште еден сингл од новиот албум „The Marshall Mathers LP2“, кој ќе го издаде во ноември оваа година. 
 
Славниот рапер во новиот сингл себе си се прогласува за Рап Господ, а песната е достапна и на iTunes.
 
Досега има објавено два сингла од новиот албум, „Berzerk“ и „Survival“, а „Rap God“ е неговото најново остварување во кое рапува за историјата на хип-хопот и за неговото минато. Вопесната им оддава почит и на раперите кои го инспирарале.