Tрадиционален василичарски концерт

13.01.2014 16:39

Вечерва во Македонската Опера и Балет се одржува традиционалниот Василичарски концерт. Ќе настапат врвни оперски солисти, естрадни sвезди и хорот и оркестарот на Операта и Балетот кои ќе изведат познати музички нумери од популарни филмови. Василичарскиот концерт се одржува по 20-ти пат. 

Вечерва во Македонската Опера и Балет се одржува традиционалниот Василичарски концерт. Ќе настапат врвни оперски солисти, естрадни sвезди и хорот и оркестарот на Операта и Балетот кои ќе изведат познати музички нумери од популарни филмови. Василичарскиот концерт се одржува по 20-ти пат.