Природен начин за белеење на забите

01.07.2015 12:31

Без користење на хемикалии и третмани кои се штетни за забите, сега можете по природен пат да ги избелат со помош на кокосово масло...

Оние кои сакаат да имаат холивудска насмевка, но без користење на хемикалии и третмани кои се штетни за забите, сега можат по природен пат да ги избелат со помош на кокосово масло.

Земете две лажички кокосово масло, ставете во чаша и потоа напијте се голтка. Внимавајте да не ја голтнете, туку жабуркајте. По пет минути плукнете.

Маслото ќе ги исчисти бактериите од забите и устата. Овој метод помага и при отстрануавање на лошиот здив.