Логото на „Гугл“ со македонско знаме по повод Денот на независноста

08.09.2015 14:27

„Гугл“ од синоќа своето лого го збогати со знамето на Македонија...

Еден од најголемите светски интернет пребарувачи „Гугл“, од синоќа своето лого го збогати со знамето на Македонија.

Македонското знаме е „поставено“ по повод Денот на независноста, 8-ми Септември.