Игран филм

ПАТУВАЊЕ СО МАМА

Вторник (20.06.2017) 20:15

САД, 2012

Режија: Ен Флечер
Улоги: Барбара Стрејсенд, Сет Роџен
Жанр: романтична драма

Енди ја кани мајка си Џојс на осумдневно патување низ државата, кое ќе го памети цел живот! Додека ги поминуваат 4800 километри, Енди постојано се нервира од нејзиното ексцентрично однесување, кое на моменти го доведува до лудило. Но, како што минуваат деновите, тој сфаќа дека имаат многу повеќе заеднички работи отколку што претпоставувал и дека всушност мајчиниот совет е вистинското што му треба.