Едицијата „Ѕвезди на светската книжевност“ со нови наслови

26.01.2014 12:13

Нови книги од едицијата „Ѕвезди на светската книжевност“ денеска ќе бидат промовирани во НУБ „Св. Климент Охридски“ во Скопје. Едицијата предвидува објавување на 560 дела од светската книжевна ризница.

На промоцијата ќе се обратат премиерот Никола Груевски и министерката за култура Елизабета Канческа-Милевска.

Нови книги од едицијата „Ѕвезди на светската книжевност“ денеска ќе бидат промовирани во НУБ „Св. Климент Охридски“ во Скопје. Едицијата предвидува објавување на 560 дела од светската книжевна ризница.

На промоцијата ќе се обратат премиерот Никола Груевски и министерката за култура Елизабета Канческа-Милевска.