Ова е најпосакуваниот недвижен имот

04.05.2016 11:39

Куќата е само на неколку минути оддалеченост од Атланта во американската сојузна држава Џорџија.

Куќа на дрво неодамна од страна на водечките светски магазини за дизајн и архитектура е прогласена за најпосакуван недвижен имот на глобалниот пазар.

Објектот од дрво се наоѓа високо меѓу гранките на дрвото. Куќата е само на неколку минути оддалеченост од Атланта во американската сојузна држава Џорџија.

Куќата има три меѓусебно споени соби со ретро декор и природни уметнички и колекционерски предмети.