Се продава златна WC хартија за само милион евра

31.10.2013 12:43

Ролна тоалетна хартија од 22-каратно злато по цена од 969.000 евра произведува фабриката Toilet Paper Man.
 
На нивната веб страница се наведува дека секоја нарачана ролна  се доставува лично особно, а како подарок ќе добиете шише шампањско. Ролната скапоцено WC хартија е трислојна и овозможува неверојатна удобност при употребата.
 
Од фабриката порачуваат дека инспирацијата за златната ролна ја добиле од Дубаи.
 
Ролна тоалетна хартија од 22-каратно злато по цена од 969.000 евра произведува фабриката Toilet Paper Man.
 
На нивната веб страница се наведува дека секоја нарачана ролна  се доставува лично особно, а како подарок ќе добиете шише шампањско. Ролната скапоцено WC хартија е трислојна и овозможува неверојатна удобност при употребата.
 
Од фабриката порачуваат дека инспирацијата за златната ролна ја добиле од Дубаи.
 
- Имаме најскапa WC хартија во светот, и ни требаа четири години за една ролна. Во Дубаи некои хотели имаат златна WC школка и држачи за хартија, а ние одлучивме да направиме тоалетна хартија, порачуваат од австралиската фабрика.
 
За злато се одлучија и новопечените вереници Ким Кардашиан и Каније Вест, кои потрошиле 540.000 евра за четири златни тоалети за нивната нова вила на Бел Еир.