Најлудата двојка на Инстаграм доаѓа од Москва

24.08.2016 10:56

Ангела има селфи стик, но ретко го користи на плажит, во кафулињата и скапите ресторани, туку најмногу на големите височини - мостови, покриви и кули ширум Москва, Хонг Конг, Пекинг и другите градови.

Движењето на таканаречените „руфери“, млади луѓе главно од Русија и Украина, кои без дозвола и заштитна опрема се качуваат по високите градби и таму си прават селфи фотографии, го распамети 23-годишната Ангела Николау од Москва, која, освен по големата храброст, на целата работа и додала и малку уметност.
 
Ангела има селфи стик, но ретко го користи на плажит, во кафулињата и скапите ресторани, туку најмногу на големите височини - мостови, покриви и кули ширум Москва, Хонг Конг, Пекинг и другите градови.
 
Друштво и прави момче, за кое медиумите тврдат дека и е дечко.
 
Нејзините фотографии го одземаат здивот, но се и нешто што од безбедносни причини секако треба да се забрани.
 
Не се обидувајте да го направите ова, подобро фотографирајте храна.