Имплементација на меѓународната ИБ програма

Министерот Спиро Ристовски во посета на ОУ „Браќа Миладиновци“

31.10.2013 20:48

На 1.11.2013 година, во 11:00 часот, министерот за образование и наука, Спиро Ристовски и пратеникот во Европскиот парламент, Дорис Пак ќе го посетат основното училиште “Браќа Миладиновци“ во општина Аеродром, кадешто од оваа година се имплементира меѓународната ИБ програма.

На 1.11.2013 година, во 11:00 часот, министерот за образование и наука, Спиро Ристовски и пратеникот во Европскиот парламент, Дорис Пак ќе го посетат основното училиште “Браќа Миладиновци“ во општина Аеродром, кадешто од оваа година се имплементира меѓународната ИБ програма.