Министерот Зоран Ставрески на одбележување на Денот на осигурувањето

31.10.2013 21:03

Заменик претседателот на Владата и Министер за финансии Зоран Ставрески утре, 1 ноември, ќе присуствува на одбележување на Денот на осигурувањето.

Заменик претседателот на Владата и Министер за финансии Зоран Ставрески утре, 1 ноември, ќе присуствува на одбележување на Денот на осигурувањето.