Ким Јонг- Нам го молел својот полубрат да му го поштеди животот

17.02.2017 13:01

Податоците се обелоденети откако полицијата уапси две агентки на аеродромот во Куала Лумпур...

Според последните информации, Ким Јонг- Нам уште пред 5 години му пратил писмо на својот полубрат во кое го молел да ја укине наредбата за негово убиство.

Податоците се обелоденети откако полицијата уапси две агентки на аеродромот во Куала Лумпур каде што со отровни стрелки беше ликвидиран Јонг-Нам, познат критичар на режимот на Северна Кореја.