Игран филм

ХОНОРАРЦИ

Понеделник (05.01.2018) 20:45
САД, 2012

Режија: Џеси Тереро
Улоги: Роберт де Ниро, Форест Витакер, 50 Сент
Жанр: акција/крими драма

Синот на еден убиен полицаец ù се придружува на њујоршката полиција каде што му станува партнер на колегата на својот татко и на тимот лажни полицајци. Неговиот нов шеф Саркони решава дали тој е подготвен да му се придружи на тимот низ искушенија на преданост, доверба и почитување. Кога тој ја открива вистината за смртта на татко си, го обзема желба за одмазда, и нема да запре, додека правдата не биде задоволена.