Игран филм

КОМПЈУТЕРЏИЈА

Недела (04.02.2018) 20:15

САД, 2016

Режија: Џон Мур
Улоги: Пирс Броснан, Џејсон Бери, Стефани Скот, Карен Моско
Жанр: криминалистичка драма/ мистерија

Мајк Реган има сè што може некој да посака; прекрасна жена и 17-годишна ќерка, како и супер модерна куќа со врвна технологија. Но набрзо тој ќе се најде сред смртоносна игра на мачка и глушец, кога неговиот ИТ-консултант Ед, ќе се вплетка во неговиот, но и во животот на неговото семејство. Mајк е принуден да ги користи старите врски за да го победи новиот непријател.