Чај што помага за синдромот на нервозни црева

31.03.2017 11:01

Чајот од маточина се пие без засладувачи пред оброците или засладен со малку мед по оброкот.

Еден од чаевите што помага за подобро варење на храната е маточината.

Таа ги ублажува мачнините, надуеноста, гасовите и грчевите во стомакот, а исто така помага и при слабиот апетит.

Чајот од маточина се пие без засладувачи пред оброците или засладен со малку мед по оброкот.

Овој чај во комбинација со нане помага и за синдромот на нервозни црева.