Игран филм

НОЌНИОТ СЛУШАТЕЛ

Среда (21.06.2017) 22:00
САД, 2006

Режија: Патрик Стетнер
Улоги: Робин Вилијамс, Рори Калкин, Тони Колет, Сандра Ох
Жанр: криминалистички/ мистерија/ трилер

Габриел е познат писател и водител на ноќна радио емисија.Тој станува опседнат со застрашувачка приказна на еден млад слушател кој бил злоупотребуван од страна на неговото семејство. Кога започнуваат да се јавуваат слушатели со непристојни прашања за идентитетот на момчето, Габриел се вовлекува во мистерија која крие убиствена тајна.