Игран филм

БОРБА ЗА СРЕЌА

Вторник (22.05.2018) 20:15

САД, 2014

Режија: Клаудија Мејерс
Улоги: Мишел Монахан, Емануела Шрикви, Рон Ливингстон
Жанр: воена драма

Меги Свон е докторка која е одликувана со сите почести од страна на американската војска,  и по 15 месеци на должност во Авганистан, се враќа дома. Таа е длабоко потресена од сознанието дека нејзиниот 5.годишен син Пол не ја препознава и како мајка ја прифаќа Алма, новата жена на нејзиниот поранешен сопруг Ричард. Меги се труди да ја добие наклоноста на своето дете, но не се снаоѓа најдобро со предизвиците на мајчинството.