Игран филм

ИСКОРИСТИ ЈА ШАНСАТА

Недела (17.09.2017) 21:15
САД, 2009

Режија: Талмејџ Кули
Улоги: Џастин Лонг, Емануел Шрикви, Роб Кордри
Жанр: комедија

Кога открива дека ќе се отвори казино на американските староседелци на местото каде што се одвивала историска битка, Чејс Ривири, самопрогласениот заштитник на едно гратче, решава да организира кампања против изградба на казино. Но, тој го навлекува гневот на сите жители кои сметаат дека казиното ќе биде лек за нивните проблеми и ќе ја спаси нивната заедница од економско пропаѓање.