Игран филм

НИКОГАШ НЕ Е ДОЦНА ЗА ЉУБОВ

Петок (17.08.2018) 21:05
САД, 2012

Режија: Ол Паркер
Улоги: Дакота Фенинг, Оливија Вилијамс, Каја Скоделарио
Жанр: драма

Една млада девојка е болна од леукемија. Без оглед на лекувањето што траело 4 години, докторот им соопштува дека е немоќен пред страшната вистина и дека не ù останува уште многу време. Таа прави листа на работи што треба да ги направи пред да почине, а во остварувањето на плановите ù помага најдобрата пријателка.