ЕУ да носи похрабри одлуки за Западен Балкан

03.11.2017 17:48

Македонија чека препорака од Брисел за почеток на преговорите. Премиерот Заев ветува резултати...

Европската унија да носи похрабри одлуки за Западниот Балкан. Македонија чека препорака за почеток на преговори, премиерот Заев ветува дека ќе испорачаат резултати.

За европската иднина на земјава, за членството во НАТО, за перспективите, добрососедските односи и спорот за името, Зоран Богатинов разговараше со премиерот Зоран Заев.

Целото интервју може да го погледнете на следниот ЛИНК.