Лична пресметка- причина за нападот на докторот

10.11.2017 10:32

Тој е прободен во пределот на грбот со нож, хоспитализиран е и е надвор од животна опасност.

Лекарот кој беше нападнат синоќа на влезот од Клиничкиот центар „Мајка Тереза“, е 48-годишник од Слупчане, Кумановско.

Тој е прободен во пределот на грбот со нож, хоспитализиран е и е надвор од животна опасност.

Причина за нападот е лична пресметка.