Тепачка кај Нова Железничка

05.11.2013 09:43

Тепачка синоќа околу 19 и 30 часот избувна меѓу две групи деца кај нова железничка

Тепачка синоќа околу 19 и 30 часот избувна меѓу две групи деца кај нова железничка. Едно од нив  е повредено и префрлено во ургентниот центар. Констатирани биле  телесни повреди. Едната група биле ученици од  хемиското средно училиште, а другите од ПТТ. Засега непозната причината зошто настанала тепачката .