Утре почнува изградбата на автопатот Миладиновци - Штип

20.02.2014 19:35

Утре почнуваат градежните активности за изградба на новиот автопат Миладиновци – Штип. Настанот ќе се одржи кај местото викано „Три Чешми“ – Штип.

Автопатот е со вкупна должина од 47 километри и широчина од 27 метри, долж кој предвидени за изградба се и 8 натпатници и 5 потпатници.

 

 

 

Утре почнуваат градежните активности за изградба на новиот автопат Миладиновци – Штип. Настанот ќе се одржи кај местото викано „Три Чешми“ – Штип.

Автопатот е со вкупна должина од 47 километри и широчина од 27 метри, долж кој предвидени за изградба се и 8 натпатници и 5 потпатници.