Игран филм

БУНТ

Недела (20.05.2018) 23:15
В. Британија, 2017

Режија: Џо Миале
Улоги: Ли Пејс, Беренис Марлох, Џејсон Флеминг
Жанр: Научна фантастика

Научнофантастичен филм за еден американски војник- припадник на специјалните сили и француска лекарка кои ќе доживеат невидена авантура во Африка. Светот е нападнат од чудни машини-роботи кои ги збришале сите поголеми градови и ја поразиле војската насекаде. Тие двајца ќе се најдат во виорот на вонземјани, опасни борби и неизвесни ситуации во обид да преживеат!