Игран филм

ГЛУТНИЦА

Петок (19.10.2018) 23:10
Австралија, 2015

Режија: Ник Робертсон
Улоги: Џек Кембел, Ана Лиз Филипс, Кејти Мур
Жанр: хорор

Еден фармер и неговото семејство мораат да се борат за опстанок откако глутница на диви кучиња ќе ја запоседнат нивната изолирана фарма. Настапува вистинска драма. Низ застрашувачки и крвави средби, тие се трудат  по секоја цена да ги спасат своите животи и да ја преживеат ноќта.