ТВ ДУЕЛ ЗАЕВ- МИЦКОСКИ

24.05.2018 10:37

Премиерот и лидер на СДСМ, Зоран Заев и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на ТВ дуел во МРТ...

По 20 години- соочување. Премиерот и лидер на СДСМ, Зоран Заев и лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, седнуваат еден наспроти друг. 

Што сработи Владата изминатата година, што забележува опозицијата? За домашните реформи, за разговорите за името, за евроатлантските интеграции, за економската состојба...

Целосната снимка од ТВ- дуелот меѓу Заев и Мицкоски може да ја погледнете на следниот ЛИНК