ТВ Програма

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:45 Си било еднаш   Бременските музичари
 10:00 Вести  
 10:25 Од А до Ш Буква Р    
 10:30 Ѕвон детско шоу
 11:25 5+ Фамилија Аеробик
 11:55 Супер крилја Следи го духот
 12:10 Македонски народни приказни    Ако ветиш исполни
 12:35 Витраж културен магазин
 13:00 Вести  
 13:25 Научен спектар  Инжинерски прстен
 13:50 Музичка индустрија  
 14:25 Преспав Опасни врски
 15:00 Вести  
 15:20 Ѕвон детско шоу
 16:15 Забавно студио - Стисни плеј  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Поетот во Њујорк  
 18:15 Забавно студио - Фолк џубокс магазин
 19:05 Најмалата продавница за миленичиња анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Пеачи и песни - Ибуш Ибраимовски  
 21:15 Преспав Позитивна нула
 21:50 Арн Дал сериски филм
 22:35 Дневник 3  
 22:50 Спорт  
 23:00 Метео  
 23:05 Фабриката игран филм
 0:41 25. час концерт
 1:58 Забавно студио - Фолк џубокс магазин
 2:43 Дневник 2  
 3:13 Спорт  
 3:20 Метео  
 3:23 Забавно студио - Стисни плеј  
 4:08 Витраж културен магазин
 4:32 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 4:54 Музичко интермецо  
 5:19 Аграр агромагазин
 6:14 Македонски народни приказни    Ако ветиш исполни

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Шумарот и мечката
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква С   
 10:30 Ѕвон детско шоу
 11:25 5+ Фамилија Театарска претстава
 12:00 Македонски народни приказни    За ум
 12:30 Петтиот ангел  Порака нова од Струга
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 13:40 Забавно студио - Фолк џубокс магазин
 14:25 Преспав Позитивна нула
 15:00 Вести  
 15:25 Музичко интермецо  
 15:35 Ѕвон детско шоу
 16:30 Дневник 1  
 16:55 Спорт  
 17:05 Метео  
 17:10 Сеха Лига: Вардар - Војводина ракомет
 18:50 Супер крилја Поп звезда
 19:05 Најмалата продавница за миленичиња Лудило под шапките-Гнездо
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Магазин Сеха Лига спортски магазин
 20:40 Сеха лига: Загреб - Металург ракомет
 22:15 Преспав Вегетарјанско ќофте
 22:50 Дневник 3  
 23:05 Спорт  
 23:15 Метео  
 23:20 Арн Дал сериски филм
 0:05 Сеха Лига: Вардар - Војводина ракомет - снимка
 1:25 Забавно студио - Фолк џубокс магазин
 2:10 Дневник 2  
 2:40 Спорт  
 2:47 Метео  
 2:50 Забавно студио - Стисни плеј магазин
 3:35 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 3:57 Македонија од воздух Преспа
 4:18 Научен спектар  Инжинерски прстен
 4:41 Музичко интермецо  
 5:11 Музичко интермецо  
 5:36 Од А до Ш Буква С   
 5:43 Петтиот ангел  Порака нова од Струга
 6:11 Македонски народни приказни    За ум

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:45 Си било еднаш   Кајчето од трска
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква Т     
 10:30 Ѕвон детско шоу
 11:25 5+ Фамилија Земјотрес
 12:00 Си било еднаш   Бременските музичари
 12:10 Супер крилја Пердувести пријатели
 12:25 Македонски народни приказни    Трпе му се налути на ксметот
 13:00 Вести  
 13:20 Музиката мојот живот  
 13:55 Поетот во Њујорк  
 14:25 Преспав  
 15:00 Вести  
 15:20 Ѕвон детско шоу
 16:15 Забавно студио - Стисни плеј магазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Музеј на старата Скопска чаршија  
 18:15 Забавно студио - Едноставно заводливо магазин
 19:05 Најмалата продавница за миленичиња анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Музиката мојот живот  
 20:55 Топ листа - фолк џубокс  
 21:15 Преспав играна серија
 21:50 Арн Дал сериски филм
 22:40 Дневник 3  
 22:55 Спорт  
 23:05 Метео  
 23:10 Пионер - Смртоносна длабочина игран филм
 0:55 Забавно студио - Едноставно заводливо магазин
 1:40 Забавно студио - Фолк џубокс магазин
 2:26 Дневник 2  
 2:56 Спорт  
 3:03 Метео  
 3:06 Музиката мојот живот  
 3:44 Музичка индустрија  
 4:18 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 4:40 Македонија од воздух  
 4:58 Музичко интермецо  
 5:33 Музичко интермецо  
 6:08 Македонски народни приказни    Трпе му се налути на ксметот

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:40 Си било еднаш   Басни за лавот и волкот
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква Ќ     
 10:30 Ѕвон детско шоу
 11:25 5+ Фамилија Кипријан Татарусану
 12:00 Македонски народни приказни    Лошиот цар Ногај
 12:30 Музичко интермецо  
 13:00 Вести  
 13:25 Документарна програма  
 14:25 Преспав играна серија
 15:00 Вести  
 15:20 Ѕвон детско шоу
 16:15 Забавно студио - Едноставно заводливо магазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Документарна програма  
 18:15 Забавно студио - Фолк џубокс магазин
 19:05 Најмалата продавница за миленичиња анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Музичко интермецо  
 20:30 Мак фест  Штип 2018 музички фестивал
 22:05 Преспав играна серија
 22:40 Дневник 3  
 22:55 Спорт  
 23:05 Метео  
 23:10 Арн Дал сериски филм
 0:00 Забавно студио - Фолк џубокс магазин
 0:45 Забавно студио - Едноставно заводливо магазин
 1:30 Музичка индустрија  
 2:05 Документарна програма  
 2:34 Дневник 2  
 3:04 Спорт  
 3:11 Метео  
 3:14 Неделен магазин  
 4:44 Македонија од воздух  
 5:06 Музичко интермецо  
 5:31 Музичко интермецо  
 5:56 Си било еднаш   Басни за лавот и волкот
 6:13 Македонски народни приказни    Лошиот цар Ногај

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Волшебниот свирач
 10:00 Вести  
 10:25 Од А до Ш емисија за буквите
 10:30 Ѕвон детско шоу
 11:25 5+ Фамилија Ново другарче
 11:55 Македонски народни приказни    Царската е последна
 12:30 Музичко интермецо  
 12:40 Убавите села репортажа
 13:00 Вести  
 13:25 Бесмртна љубов  
 13:45 Музиката мојот живот  
 14:25 Преспав играна серија
 15:00 Вести  
 15:20 Ѕвон детско шоу
 16:15 Забавно студио - Фолк џубокс магазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Витраж културен магазин
 18:15 Забавно студио - Стисни плеј магазин
 19:05 Најмалата продавница за миленичиња анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Музичко интермецо  
 20:30 Мак фест  Штип 2018 музички фестивал
 22:05 Преспав играна серија
 22:40 Дневник 3  
 22:55 Спорт  
 23:05 Метео  
 23:10 Арн Дал сериски филм
 0:00 Забавно студио - Стисни плеј  
 0:45 Забавно студио - Фолк џубокс магазин
 1:30 Витраж културен магазин
 2:00 Дневник 2  
 2:30 Спорт  
 2:37 Метео  
 2:40 Музичка индустрија  
 3:15 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 3:37 Македонија од воздух  
 3:59 По патот на песната  
 4:44 Музичко интермецо  
 5:14 Музичко интермецо  
 5:44 Убавите села репортажа
 6:04 Си било еднаш   Волшебниот свирач
 6:12 Македонски народни приказни    Царската е последна

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:20 Си било еднаш   Басни за зајакот и желката
 7:30 Си било еднаш   Старецот, двајцата богати и сиромавиот
 7:40 Од А до Ш Буква М  
 7:50 Од А до Ш Буква Н
 8:00 Од А до Ш Буква Њ     
 8:05 Супер крилја Победнички рецепт
 8:15 Супер крилја Следи го духот
 8:30 Супер крилја Поп ѕвезда
 8:45 Затвореникот во Зенда  
 9:35 Детска драма не е празна слама Играчките на Марко
 10:00 Вести  
 10:25 5+ Фамилија играна серија
 11:00 5+ Фамилија играна серија
 11:35 Инфотин  
 12:10 Македонски народни приказни    На будалаштините им нема крај
 12:30 Петтиот ангел   
 13:00 Вести  
 13:20 Витраж  
 13:45 Преспав играна серија
 14:20 Преспав играна серија
 14:50 Преспав играна серија
 15:25 Забавно студио - Фолк џубокс  
 16:10 Забавно студио - Едноставно заводливо  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Музичко интермецо  
 18:00 Свечена академија - МПЦ ОА пренос
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Музичко интермецо  
 20:30 Мак фест  Штип 2018 музички фестивал
 22:15 Луксузни патувања Прага  
 23:05 Дневник 3  
 23:20 Спорт  
 23:30 Метео  
 23:35 Последната проекција игран филм
 1:00 Забавно студио - Едноставно заводливо  
 1:45 Забавно студио - Фолк џубокс  
 2:30 Музичка индустрија  
 3:05 Дневник 2  
 3:35 Спорт  
 3:42 Метео  
 3:45 Витраж  
 3:45 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 4:07 Документарна програма  
 4:52 Музичко интермецо  
 5:22 Музичко интермецо  
 5:57 Петтиот ангел   
 6:27 Македонски народни приказни    На будалаштините им нема крај

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:15 Од А до Ш Буква О     
 7:25 Си било еднаш   приказна  
 7:35 Супер крилја анимирана серија 
 7:50 Супер крилја анимирана серија 
 8:00 Лалалупси анимирана серија 
 8:20 Лалалупси анимирана серија 
 8:45 Македонски народни приказни    Мудрецот и царот
 9:10 Вести  
 9:20 Литургија пренос
 11:20 Музичко интермецо  
 11:25 Неделен магазин  
 13:00 Вести  
 13:20 Аграр агромагазин
 14:20 Преспав играна серија
 14:55 Преспав играна серија
 15:30 Забавно студио - Фолк џубокс  
 16:15 Забавно студио - Стисни плеј  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Музиката мојот живот  
 18:25 Музичка индустрија  
 19:05 Лалалупси анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Луксузни патувања Шпанија  
 21:05 Лондонско подземје игран филм
 22:45 Дневник 3  
 23:00 Спорт  
 23:10 Метео  
 23:15 Хулиган во костим игран филм
 0:35 Музичка индустрија  
 1:10 Забавно студио - Фолк џубокс  
 1:55 Забавно студио - Стисни плеј  
 2:40 Дневник 2  
 3:10 Спорт  
 3:17 Метео  
 3:20 Музиката мојот живот  
 3:55 Македонија од воздух  
 4:16 Музичко интермецо  
 4:41 Музичко интермецо  
 5:06 Аграр агромагазин
 5:56 Убавите села репортажа