ТВ Програма

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:40 Од А до Ш Буква И  
 9:50 Си било еднаш   Мачорот во чизми
 10:00 Вести  
 10:20 Супер крилја Полетување
 10:35 5+ Фамилија  Вистински пријатели
 11:10 Зелено, жолто, црвено  
 11:40 Дора истражува  Големата роденденска авантура на Дора
 12:05 Светот на тишината  Сензорна соба
 12:30 Витраж културен магазин
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 13:55 Македонски народни приказни    Итриот вдовец
 14:25 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 Битола документарна серија
 16:20 Петар Мазев, 90 години од раѓање, 2 дел  
 16:40 Македонија од воздух Охрид
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Музичко интермецо  
 17:55 АБА Лига: МЗТ Скопје- Ц. Звезда кошарка
 19:45 Дневник 2  
 20:15 Спорт  
 20:25 Метео  
 20:30 Бизнис 365  инфомагазин
 21:00 Деветтемина на Риверс игран филм
 22:35 Дневник 3  
 22:50 Спорт  
 23:00 Метео  
 23:05 Мост сериски филм
 0:05 25. час  
 1:14 Петар Мазев, 90 години од раѓање, 2 дел  
 1:30 Стисни плеј  музички магазин
 2:11 Дневник 2  
 2:41 Спорт  
 2:48 Метео  
 2:51 Битола документарна серија
 3:48 Музичко интермецо  
 4:23 Музичко интермецо  
 4:53 Убавите села Ајватовици
 5:13 Аграр агромагазин
 6:03 Супер крилја Полетување
 6:15 Македонски народни приказни    Итриот вдовец

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Од А до Ш Буква Ј 
 10:00 Вести  
 10:20 Си било еднаш   Трнорушка
 10:30 5+ Фамилија   Домашни миленици
 11:00 Дора истражува  Големата роденденска авантура на Дора
 11:25 Супер крилја Татко пожарникар
 11:40 Детска драма не е празна слама Школа за еко патрола
 12:05 Македонски народни приказни    Од пијаниот и будалиот бега
 12:40 Убавите села Ајватовици
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 14:00 Едноставно заводливо  
 14:25 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:25 Битола документарна серија
 16:10 Музичко интермецо  
 16:30 Бизнис 365  инфомагазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 18:10 Тунел   
 18:55 5+ Фамилија   Домашни миленици
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Без Господ и господар игран филм
 21:45 Мост сериски филм
 22:45 Дневник 3  
 23:00 Спорт  
 23:10 Метео  
 23:15 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 23:37 Стилисимо моден магазин
 0:02 Едноставно заводливо  
 0:22 Бизнис 365  инфомагазин
 0:47 Тунел   
 1:31 Дневник 2  
 2:01 Спорт  
 2:08 Метео  
 2:11 Битола документарна серија
 2:55 25. час концерт
 4:04 По патот на песната  
 4:45 Музичко интермецо  
 5:20 Музичко интермецо  
 5:55 Дора истражува  Големата роденденска авантура на Дора
 6:20 Македонски народни приказни    Среќата во едно јаболче

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Од А до Ш Буква  К 
 10:00 Вести  
 10:20 Си било еднаш   Шестте лебеди
 10:30 5+ Фамилија Не лути се Марија
 11:00 Супер крилја анимирана серија 
 11:15 Дора истражува  Дора го спасува кристалното царство   
 11:40 Детска драма не е празна слама Роденденот на дедо
 12:05 Аграр  
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:50 Македонски народни приказни    Крпачот и богатиот
 14:15 Петар Мазев, 90 години од раѓање, 2 дел  
 14:35 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 Битола документарна серија
 16:15 Тунел   
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Препушти му го тоа на Брајан  
 18:10 Стисни плеј  музички магазин
 18:55 5+ Фамилија Не лути се Марија
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Свет инфомагазин
 20:45 Блекторн игран филм
 22:20 Мост сериски филм
 23:20 Дневник 3  
 23:35 Спорт  
 23:45 Метео  
 23:50 Стисни плеј  музички магазин
 0:35 Препушти му го тоа на Брајан  
 0:57 Свет инфомагазин
 1:22 Вински мозаик  
 1:52 Битола документарна серија
 2:47 Дневник 2  
 3:17 Спорт  
 3:24 Метео  
 3:27 Тунел   
 4:12 Музичко интермецо  
 4:42 Музичко интермецо  
 5:07 Убавите села  
 5:27 Аграр  
 6:17 Македонски народни приказни    Крпачот и богатиот

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:45 Од А до Ш Буква Л
 10:00 Вести  
 10:25 Си било еднаш   Баба Хола
 10:35 5+ Фамилија Дуел
 11:05 Супер крилја анимирана серија 
 11:20 Дора истражува  Дора го спасува кристалното царство   
 11:45 Детска драма не е празна слама Мрзливата жена и метлата
 12:05 Светот на сообраќајот   
 12:30 Македонски народни приказни    Итриот и завидливиот
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:50 Стилисимо документарна серија
 14:30 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:25 Неделен магазин  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Свет инфомагазин
 18:10 Тунел   
 18:55 5+ Фамилија Дуел
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Акцент инфостудио
 21:00 Борба за среќа игран филм
 22:45 Мост сериски филм
 23:45 Дневник 3  
 0:00 Спорт  
 0:10 Метео  
 0:15 Едноставно заводливо  
 0:35 Препушти му го тоа на Брајан  
 0:57 Вински мозаик  
 1:27 По патот на песната  
 2:12 Дневник 2  
 2:42 Спорт  
 2:49 Метео  
 2:52 Неделен магазин  
 4:22 Светот на сообраќајот   
 4:47 Тунел   
 5:27 Музичко интермецо  
 5:52 Музичко интермецо  
 6:17 Македонски народни приказни    Итриот и завидливиот

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Од А до Ш Буква Љ 
 10:00 Вести  
 10:20 Си било еднаш   Волкот и седумте јариња
 10:30 5+ Фамилија Она што го мислам
 11:05 Супер крилја анимирана серија 
 11:20 Дора истражува  Танцувачката авантурата на Дора 
 11:45 Македонски народни приказни    Суд
 12:15 Детска драма не е празна слама Во детската вселена екологијата е секогаш зелена
 12:40 Убавите села репортажа
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:45 Тунел   
 14:30 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:25 Битола  
 16:10 Акцент инфостудио
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Препушти му го тоа на Брајан  
 18:10 Витраж културен магазин
 18:40 5+ Фамилија Она што го мислам
 19:15 Супер крилја анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Стисни плеј   
 21:05 Заробени во љубовта игран филм
 22:45 Мост сериски филм
 23:45 Дневник 3  
 0:00 Спорт  
 0:10 Метео  
 0:15 Витраж културен магазин
 0:40 Препушти му го тоа на Брајан  
 1:02 Едноставно заводливо  
 1:27 Стилисимо  
 1:52 Тунел   
 2:37 Дневник 2  
 3:07 Спорт  
 3:14 Метео  
 3:17 По патот на песната  
 4:02 Битола документарна серија
 4:42 Музичко интермецо  
 5:17 Музичко интермецо  
 5:52 Убавите села репортажа
 6:12 Македонски народни приказни    Суд

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:10 Дора и пријателите Големата роденденска авантура на Дора
 7:35 Дора и пријателите Големата роденденска авантура на Дора
 8:00 Македонија наутро  
 10:00 Вести  
 10:20 5+ Фамилија Вистински пријатели
 10:55 5+ Фамилија Домашни миленици
 11:30 Детска драма не е празна слама Школа за еко патрола
 12:00 Витраж културен магазин
 12:30 Петтиот ангел   
 13:00 Вести  
 13:20 Петар Мазев, 90 години             од раѓање, 2 дел  
 13:40 Научен спектар  Музиката е мојот живот
 14:00 Алиса во земјата на чудата детска балетска претстава
 15:00 Тунел   
 15:45 Музичко интермецо  
 16:15 Дневник 1  
 16:45 Спорт  
 16:55 Метео  
 17:00 Лига на шампионите- Ракомет (ж) студио
 17:25 Лига на шампионите (ж): Вардар- Мец ракомет
 19:00 Лига на шампионите- Ракомет (ж) студио
 19:15 Супер крилја анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 7 Минути игран филм
 21:50 Ден на опсада - 11 Септември 1683, 1 дел игран филм
 23:25 Дневник 3  
 23:40 Спорт  
 23:50 Метео  
 23:55 Стилисимо моден магазин
 0:25 Концерт   
 1:55 Дневник 2  
 2:25 Спорт  
 2:32 Метео  
 2:35 Документарна програма документарна емисија
 3:10 Неделен магазин  
 4:40 Музичко интермецо  
 5:05 Музичко интермецо  
 5:35 Тунел   
 6:20 Македонски народни приказни    Среќата во едно јаболче

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:10 Супер крилја анимирана серија 
 7:20 Дора и пријателите Дора го спасува кристалното царство   
 7:45 Дора и пријателите Дора го спасува кристалното царство
 8:10 Дора и пријателите Танцувачката авантурата на Дора 
 8:35 Детска драма не е празна слама Роденденот на дедо
 9:00 Вести  
 9:10 Убавите села репортажа
 9:30 Македонски народни приказни    Чувај боже од женска беља
 9:55 5+ Фамилија Не лути се Марија
 10:25 5+ Фамилија Дуел
 10:55 5+ Фамилија Она што го мислам
 11:25 Неделен магазин  
 13:00 Вести  
 13:20 Аграр агромагазин
 14:15 По патот на песната  
 15:05 Тунел   
 15:50 Стисни плеј  музички магазин
 16:35 Македонија од воздух Охридски регион
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Кој ќе го добие кучето? игран филм
 19:15 Супер крилја анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Едноставно заводливо  
 20:40 Украдени зборови игран филм
 22:15 Без толеранција игран филм
 23:50 Дневник 3  
 0:05 Спорт  
 0:15 Метео  
 0:20 Едноставно заводливо  
 0:40 Македонија од воздух Охридски регион
 1:05 Концерт   
 2:20 Дневник 2  
 2:50 Спорт  
 2:57 Метео  
 3:00 Документарна програма документарна серија
 3:47 Стисни плеј  музички магазин
 4:32 Стилисимо  
 4:57 Убавите села репортажа
 5:17 Музичко интермецо  
 5:47 Музичко интермецо  
 6:17 Македонски народни приказни    Чувај боже од женска беља