ТВ Програма

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:40 Од А до Ш Буква И  
 9:50 Си било еднаш   Мачорот во чизми
 10:00 Вести  
 10:20 Супер крилја Полетување
 10:35 5+ Фамилија  Вистински пријатели
 11:10 Зелено, жолто, црвено  
 11:40 Дора истражува  Големата роденденска авантура на Дора
 12:05 Светот на тишината  Сензорна соба
 12:30 Витраж културен магазин
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 13:55 Македонски народни приказни    Итриот вдовец
 14:25 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 Битола документарна серија
 16:20 Петар Мазев, 90 години од раѓање, 2 дел  
 16:40 Македонија од воздух Охрид
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Музичко интермецо  
 17:55 АБА Лига: МЗТ Скопје- Ц. Звезда кошарка
 19:45 Дневник 2  
 20:15 Спорт  
 20:25 Метео  
 20:30 Бизнис 365  инфомагазин
 21:00 Деветтемина на Риверс игран филм
 22:35 Дневник 3  
 22:50 Спорт  
 23:00 Метео  
 23:05 Мост сериски филм
 0:05 25. час  
 1:14 Петар Мазев, 90 години од раѓање, 2 дел  
 1:30 Стисни плеј  музички магазин
 2:11 Дневник 2  
 2:41 Спорт  
 2:48 Метео  
 2:51 Битола документарна серија
 3:48 Музичко интермецо  
 4:23 Музичко интермецо  
 4:53 Убавите села Ајватовици
 5:13 Аграр агромагазин
 6:03 Супер крилја Полетување
 6:15 Македонски народни приказни    Итриот вдовец

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Од А до Ш Буква Ј 
 10:00 Вести  
 10:20 Си било еднаш   Трнорушка
 10:25 5+ Фамилија Домашни миленици
 10:55 Дора истражува  Големата роденденска авантура на Дора
 11:20 Супер крилја анимирана серија 
 11:35 Детска драма не е празна слама Школа за еко патрола
 12:00 Македонски народни приказни    Од пијаниот и будалиот бега
 12:40 Убавите села  
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 14:00 Едноставно заводливо  
 14:25 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:25 Битола документарна серија
 16:10 Музичко интермецо  
 16:30 Бизнис 365  инфомагазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 18:10 Тунел   
 18:55 5+ Фамилија Домашни миленици
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Без Господ и господар игран филм
 21:45 Мост сериски филм
 22:50 Дневник 3  
 23:05 Спорт  
 23:15 Метео  
 23:20 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 23:42 Стилисимо моден магазин
 0:07 Едноставно заводливо  
 0:27 Бизнис 365  инфомагазин
 0:52 Тунел   
 1:32 Дневник 2  
 2:02 Спорт  
 2:09 Метео  
 2:12 Битола документарна серија
 2:56 25. час  
 4:16 По патот на песната  
 5:01 Музичко интермецо  
 5:31 Музичко интермецо  
 6:01 Убавите села  
 6:21 Македонски народни приказни    Среќата во едно јаболче

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Од А до Ш Буква  К 
 10:00 Вести  
 10:20 Си било еднаш   Шестте лебеди
 10:30 5+ Фамилија Не лути се Марија
 11:00 Супер крилја анимирана серија 
 11:15 Дора истражува  Дора го спасува кристалното царство   
 11:40 Детска драма не е празна слама Роденденот на дедо
 12:05 Аграр  
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:50 Македонски народни приказни    Крпачот и богатиот
 14:15 Петар Мазев, 90 години од раѓање, 2 дел  
 14:35 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 Битола документарна серија
 16:15 Тунел   
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Препушти му го тоа на Брајан  
 18:10 Стисни плеј  музички магазин
 18:55 5+ Фамилија Не лути се Марија
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Свет инфомагазин
 20:45 Блекторн игран филм
 22:20 Мост сериски филм
 23:20 Дневник 3  
 23:35 Спорт  
 23:45 Метео  
 23:50 Стисни плеј  музички магазин
 0:35 Препушти му го тоа на Брајан  
 0:57 Свет инфомагазин
 1:22 Вински мозаик  
 1:52 Битола документарна серија
 2:47 Дневник 2  
 3:17 Спорт  
 3:24 Метео  
 3:27 Тунел   
 4:12 Музичко интермецо  
 4:42 Музичко интермецо  
 5:07 Убавите села  
 5:27 Аграр  
 6:17 Македонски народни приказни    Крпачот и богатиот

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:45 Од А до Ш Буква Л
 10:00 Вести  
 10:25 Си било еднаш   Баба Хола
 10:35 5+ Фамилија Дуел
 11:05 Супер крилја анимирана серија 
 11:20 Дора истражува  Дора го спасува кристалното царство   
 11:45 Детска драма не е празна слама Мрзливата жена и метлата
 12:05 Светот на сообраќајот   
 12:30 Македонски народни приказни    Итриот и завидливиот
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:50 Стилисимо документарна серија
 14:30 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:25 Неделен магазин  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Свет инфомагазин
 18:10 Тунел   
 18:55 5+ Фамилија Дуел
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Акцент инфостудио
 21:00 Борба за среќа игран филм
 22:45 Мост сериски филм
 23:45 Дневник 3  
 0:00 Спорт  
 0:10 Метео  
 0:15 Едноставно заводливо  
 0:35 Препушти му го тоа на Брајан  
 0:57 Вински мозаик  
 1:27 По патот на песната  
 2:12 Дневник 2  
 2:42 Спорт  
 2:49 Метео  
 2:52 Неделен магазин  
 4:22 Светот на сообраќајот   
 4:47 Тунел   
 5:27 Музичко интермецо  
 5:52 Музичко интермецо  
 6:17 Македонски народни приказни    Итриот и завидливиот

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:45 Богојавление - Водици - Охрид пренос
 10:15 Водичарски песни документарна емисија
 10:45 Богојавление - Водици - Струга пренос
 11:15 Македонски народни приказни    Трпение спасение
 11:45 Богојавление - Водици - Скопје пренос
 12:15 Богојавление   
 12:30 Музичко интермецо  
 13:00 Вести  
 13:25 Концерт на Марјан Јанкоски и ансамбл Портал Концерт на Марјан Јанкоски и ансамбл Портал 2017
 14:30 Македонски народни приказни    Праведниот цар
 15:00 Вести  
 15:25 Неделен магазин  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Богојавление   
 18:00 Витраж културен магазин
 18:35 5+ Фамилија      Водени лудории
 19:10 Супер крилја Неверојатниот Мориц
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Стисни плеј   
 21:00 Болка игран филм
 22:35 Мост сериски филм
 23:40 Дневник 3  
 23:55 Спорт  
 0:05 Метео  
 0:10 Акцент инфостудио
 0:54 Тунел   
 1:35 Витраж културен магазин
 2:04 Дневник 2  
 2:34 Спорт  
 2:41 Метео  
 2:44 Концерт на Марјан Јанкоски и ансамбл Портал  
 3:46 По патот на песната  
 4:32 Музичко интермецо  
 5:07 Музичко интермецо  
 5:42 Водичарски песни документарна емисија
 6:11 Си било еднаш   Приказна за Палче
 6:17 Македонски народни приказни    Трпение спасение

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:15 Дора истражува  Дора ги спасува морските сирени
 7:35 Дора истражува  Светската авантура на Дора  
 8:00 Македонија наутро  
 10:00 Вести  
 10:20 5+ Фамилија  Тајната на сфингата
 10:55 5+ Фамилија   Умна двојка
 11:30 Детска драма не е празна слама Школа за еко патрола
 12:00 Витраж културен магазин
 12:30 Светот на тишината  Сензорна соба
 13:00 Вести  
 13:20 Светот на сообраќајот   
 13:45 Пахита детска балетска претстава
 14:40 Музичко интермецо  
 15:00 По патот на песната  
 15:45 Тунел   
 16:30 Победниците документарeн филм
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Книга за џунглата игран филм
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Стилисимо моден магазин
 20:45 Сајбергедон игран филм
 22:10 Стив Меквин: човек и тркач игран филм
 23:45 Дневник 3  
 0:00 Спорт  
 0:10 Метео  
 0:15 Стилисимо моден магазин
 0:40 Филхармонија за Шпато концерт
 1:46 Дневник 2  
 2:16 Спорт  
 2:23 Метео  
 2:26 Неделен магазин  
 3:54 Тунел   
 4:34 По патот на песната  
 5:16 Музичко интермецо  
 5:51 Музичко интермецо  
 6:21 Македонски народни приказни    Праведниот цар

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:15 Супер крилја Бегалецот Рекс
 7:30 Супер крилја Извидници зебри
 7:45 Дора истражува  Светската авантура на Дора  
 8:10 Дора истражува  Пиратската авантурата на Дора 
 8:35 Детска драма не е празна слама Здрава храна нема мана
 9:00 Вести  
 9:15 Убавите села Ајватовци
 9:40 Си било еднаш   Приказна за Палче
 9:50 5+ Фамилија    Невидлив човек
 10:20 5+ Фамилија     Шарената марама
 10:50 5+ Фамилија      Водени лудории
 11:25 Неделен магазин  
 13:00 Вести  
 13:20 Аграр агромагазин
 14:05 Василичарски концерт SIMPLY THE BEST Василичарски концерт 2018
 16:10 Стисни плеј  музички магазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Книга за џунглата, 2 игран филм
 19:10 Македонија од воздух Охрид
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Едноставно заводливо  
 20:40 Совршени странци игран филм
 22:10 Станот игран филм
 23:45 Дневник 3  
 0:00 Спорт  
 0:10 Метео  
 0:15 Василичарски концерт SIMPLY THE BEST Василичарски концерт 2018
 2:20 Едноставно заводливо  
 2:41 Дневник 2  
 3:11 Спорт  
 3:18 Метео  
 3:21 Стисни плеј  музички магазин
 4:06 Стилисимо  
 4:31 Музичко интермецо  
 5:06 Музичко интермецо  
 5:36 Дора истражува  Пиратската авантурата на Дора 
 5:58 Убавите села Ајватовци
 6:18 Македонски народни приказни    Кога тогаш се враќа