ТВ Програма

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:45 Си било еднаш   Оловното војниче 
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква  Г
 10:30 Голем одмор детско шоу
 11:25 5+ Фамилија Временска машина
 12:00 Супер крилја Буњинг се капе 
 12:10 Лалалупси Сладолед
 12:30 Македонски народни приказни    Едноокото момче
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:55 Витраж  
 14:25 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:25 По патот на песната  
 16:10 Инфотин  
 16:40 Научен спектар  Саем за  кариера и за вработување
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Магазин ЛШ- Ракомет (мажи) спортски магазин
 18:15 Бизнис аплауз документарна серија
 18:40 Македонија од воздух Виница, Берово
 19:05 Трансформери анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Бизнис 365  инфомагазин
 20:45 Дојавувач игран филм
 22:30 Дневник 3  
 22:45 Спорт  
 22:55 Метео  
 23:00 Барбароса, 1 дел игран филм
 0:40 25. час концерт
 2:00 Магазин ЛШ- Ракомет (мажи) спортски магазин
 2:25 Дневник 2  
 2:55 Спорт  
 3:02 Метео  
 3:05 По патот на песната  
 3:49 Музичко интермецо  
 4:24 Музичко интермецо  
 4:59 Убавите села репортажа
 5:17 Аграр агромагазин
 6:12 Македонски народни приказни    Едноокото момче

 

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Малечката сирена
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква Д 
 10:30 Голем одмор детско шоу
 11:25 5+ Фамилија Маалска нинџа
 11:55 Супер крилја анимирана серија 
 12:05 Лалалупси анимирана серија 
 12:30 Петтиот ангел   
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 13:55 Македонски народни приказни    Главата полна, џепот празен
 14:30 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 По патот на песната  
 16:05 Едноставно заводливо  
 16:30 Бизнис 365  инфомагазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Бизнис аплауз документарна серија
 18:10 Македонија од воздух  
 18:40 Лалалупси анимирана серија 
 19:05 Трансформери анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Нова приказна игран филм
 22:00 Барбароса, 2 дел игран филм
 23:30 Дневник 3  
 23:45 Спорт  
 23:55 Метео  
 0:00 Едноставно заводливо  
 0:25 Музичка индустрија  
 0:55 Бизнис аплауз  
 1:20 25. час концерт
 2:20 Дневник 2  
 2:50 Спорт  
 2:57 Метео  
 3:00 Тунел   
 3:45 Музичко интермецо  
 4:15 Музичко интермецо  
 4:45 По патот на песната  
 5:30 Петтиот ангел   
 5:55 Убавите села  
 6:15 Македонски народни приказни    Купи ден помини

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Летачкиот ковчег
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква Ѓ
 10:30 Голем одмор детско шоу
 11:25 Супер крилја анимирана серија 
 11:40 5+ Фамилија На лагата и се кратки нозете
 12:15 Аграр агромагазин
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:55 Македонски народни приказни    Праведниот судија и браќата
 14:25 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 По патот на песната  
 16:05 Едноставно заводливо  
 16:30 Магазин  СП - фудбал 2018 спортски магазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Бизнис аплауз документарна серија
 18:10 Стисни плеј  музички магазин
 19:00 Свет инфомагазин
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:05 Метео  
 20:10 Лига на шампионите- Фудбал студио
 20:40 Лига на шампионите, 1/2 финале: Баерн - Реал Мадрид фудбал
 22:40 Лига на шампионите- Фудбал студио
 23:00 Дневник 3  
 23:15 Спорт  
 23:25 Метео  
 23:30 Хајлајтси - избор на голови   
 23:55

Првенство на Македонија: Супер лига

кошарка
 1:25 Свет инфомагазин
 1:50 Едноставно заводливо  
 2:10 Стисни плеј  музички магазин
 2:55 Бизнис аплауз документарна серија
 3:15 Дневник 2  
 3:45 Спорт  
 3:52 Метео  
 3:55 Тунел   
 3:55 По патот на песната  
 4:35 Музичко интермецо  
 5:00 Музичко интермецо  
 5:25 Аграр  
 6:10 Македонски народни приказни    Праведниот судија и браќата

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Змијската невеста
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква Е
 10:30 Голем одмор детско шоу
 11:25 5+ Фамилија Анимус империум
 11:55 Супер крилја анимирана серија 
 12:05 Лалалупси анимирана серија 
 12:30 Македонски народни приказни    Се вратила од умрените
 13:00 Вести  
 13:25 Неделен магазин  
 15:00 Вести  
 15:20 По патот на песната  
 16:05 Магазин ЛШ- Ракомет (мажи) спортски магазин
 16:30 Свет инфомагазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Бизнис аплауз документарна серија
 18:10 Музичка индустрија  
 18:40 Лалалупси анимирана серија 
 19:05 Трансформери анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Акцент  
 21:00 Лига на Европ, 1/2 финале: Арсенал- Атлетико фудбал
 23:05 Дневник 3  
 23:20 Спорт  
 23:30 Метео  
 23:35 Хајлајтси - избор на голови  
 0:00 Акцент  
 0:40 Музичка индустрија  
 1:10 Бизнис аплауз документарна серија
 1:35 Вински мозаик  
 2:05 Дневник 2  
 2:35 Спорт  
 2:42 Метео  
 2:45 Неделен магазин  
 4:15 По патот на песната  
 5:00 Музичко интермецо  
 5:30 Музичко интермецо  
 6:00 Убавите села  
 6:15 Македонски народни приказни    Се вратила од умрените

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Пепелашка
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква В  
 10:30 Голем одмор детско шоу
 11:25 5+ Фамилија Драмско студио
 12:00 Лалалупси Со малку труд се стигнува далеку
 12:25 Гормити анимирана серија 
 12:45 Убавите села Кучевиште
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 13:55 Македонски народни приказни    Изгубениот син
 14:25 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:25 По патот на песната  
 16:15 Акцент инфостудио
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Магазин  СП - фудбал 2018 спортски магазин
 18:15 Витраж  
 18:45 Лалалупси Со малку труд се стигнува далеку
 19:05 Трансформери анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Стисни плеј   
 21:05 Американски борач - Волшебникот игран филм
 23:00 Дневник 3  
 23:15 Спорт  
 23:25 Метео  
 23:30 Замислена љубов игран филм
 1:25 Магазин  СП - фудбал 2018 спортски магазин
 1:51 Стисни плеј   
 2:36 Дневник 2  
 3:06 Спорт  
 3:13 Метео  
 3:16 Вински мозаик Бутик винарии Кавадарци
 3:49 Витраж  
 4:15 По патот на песната  
 5:00 Музичко интермецо  
 5:30 Музичко интермецо  
 6:00 Убавите села Кучевиште
 6:12 Македонски народни приказни    Изгубениот син

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:15 Трансформери анимирана серија 
 7:35 Лалалупси Лов на богатство
 8:00 Македонија наутро  
 10:00 Вести  
 10:25 5+ Фамилија Необично хоби
 11:00 5+ Фамилија Градот наш убав
 11:35 Детска драма не е празна слама Мрзливата жена и метлата
 11:55 Музичко интермецо  
 12:30 Петтиот ангел   
 13:00 Вести  
 13:25 Инфотин  
 13:55 Македонски народни приказни    Тројца арамии
 14:15 По патот на песната  
 15:00 Витраж културен магазин
 15:30 Музичко интермецо  
 15:50 Македонија од воздух Велес
 16:15 Од река до вечноста - Радован Павловски  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Магазин ЛШ-фудбал спортски магазин
 18:15 Стисни плеј  музички магазин
 19:05 Лалалупси План  на летање
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Чевлар игран филм
 21:55 Платеникот игран филм
 23:45 Дневник 3  
 0:00 Спорт  
 0:10 Метео  
 0:15 Магазин ЛШ-фудбал спортски магазин
 0:40 Неделен магазин  
 2:01 Дневник 2  
 2:31 Спорт  
 2:38 Метео  
 2:41 Музичка индустрија  
 3:16 Едноставно заводливо  
 3:37 По патот на песната  
 4:21 Музичко интермецо  
 4:56 Музичко интермецо  
 5:31 Лалалупси План  на летање
 5:52 Петтиот ангел   
 6:16 Македонски народни приказни    Тројца арамии

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:15 Трансформери анимирана серија 
 7:35 Трансформери анимирана серија 
 7:55 Лалалупси Лов на богатство
 8:15 Лалалупси анимирана серија 
 8:35 Лалалупси анимирана серија 
 9:00 Вести  
 9:10 Убавите села Булачани
 9:30 5+ Фамилија Камп по астрономија
 10:00 5+ Фамилија Хуманитарна акција
 10:30 5+ Фамилија Драмско студио
 11:05 Музичко интермецо  
 11:25 Неделен магазин  
 13:00 Вести  
 13:20 Аграр агромагазин
 14:15 Македонски народни приказни    Лоша мисла цела болест
 14:45 Стисни плеј  музички магазин
 15:30 Магазин  СП - фудбал 2018 спортски магазин
 16:00 Дневник 1  
 16:20 Спорт  
 16:25 Метео  
 16:30 Лига на шампионите- Ракомет (м) студио
 16:55 Лига на шампионите (м) 1/4 финале: Кил - Вардар ракомет
 18:30 Лига на шампионите- Ракомет (м) студио
 18:50 Македонија од воздух Виница, Берово
 19:15 Супер крилја Фиеста фиеста
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Едноставно заводливо  
 20:40 Музичка индустрија  
 21:20 Принцот игран филм
 22:50 Дневник 3  
 23:05 Спорт  
 23:15 Метео  
 23:20 Првенство на Македонија: Супер лига кошарка
 0:50 Стисни плеј  музички магазин
 1:35 Македонија од воздух Виница, Берово
 1:57 Едноставно заводливо  
 2:18 Дневник 2  
 2:48 Спорт  
 2:55 Метео  
 2:58 По патот на песната  
 3:44 Музичко интермецо  
 4:19 Музичко интермецо  
 4:49 Аграр агромагазин
 5:44 Убавите села Булачани
 6:02 Супер крилја Фиеста фиеста
 6:14 Македонски народни приказни    Лоша мисла цела болест