ТВ Програма

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Девојчето и котлето млеко
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква И  
 10:30 5+ Фамилија Измама
 11:00 Детска драма не е празна слама Летен концерт
 11:25 Супер крилја Бенд од горили 
 11:40 Лалалупси Толку блиску а толку далеку
 12:05 Трансформери  
 12:30 Македонски народни приказни    Кога не ти работи ксметот
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:30 Витраж културен магазин
 13:55 Референдум 2018 инфостудио
 15:00 Вести  
 15:20 Научен спектар  Наука и иновации
 15:40 Забавно студио - Стисни плеј  
 16:25 Преспав Јаболко на раздорот
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:50 Петар Мазев, 90 години             од раѓање, 2 дел  
 18:15 Забавно студио -  Фолк џубокс магазин
 19:05 Најмалата продавница за миленичиња Богатството на Хенриета Твомбли
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Референдум 2018 инфостудио
 21:15 Преспав Свечено отварање
 21:50 Арн Дал сериски филм
 22:40 Дневник 3  
 22:55 Спорт  
 23:05 Метео  
 23:10 Затемнување игран филм
 0:35 25. час концерт
 1:41 Преспав Свечено отварање
 2:13 Забавно студио - Фолк џубокс магазин
 2:58 Дневник 2  
 3:28 Спорт  
 3:35 Метео  
 3:38 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 4:00 Тунел   
 4:42 Музичко интермецо  
 5:12 Музичко интермецо  
 5:37 Аграр агромагазин
 6:17 Македонски народни приказни    Кога не ти работи ксметот

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Старецот, двајцата богати и сиромавиот
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква  Ј
 10:25 5+ Фамилија Бонтон еден тон
 11:00 Прес конференција пренос
 11:35 Лалалупси Раскикотен стомак
 11:55 Македонски народни приказни    Од пијаниот и будалиот бега
 12:30 Петтиот ангел  Порака нова од Струга
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:55 Референдум 2018  
 15:00 Вести  
 15:20 Музичко интермецо  
 15:30 Забавно студио -              Фолк џубокс магазин
 16:25 Преспав играна серија
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Скопската тврдина документарна програма
 18:15 Забавно студио - Стисни плеј магазин
 19:05 Најмалата продавница за миленичиња Ни недостига Блајт
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:05 Метео  
 20:10 Сеха Лига: Вардар - Стеауа ракомет
 21:40 Преспав играна серија
 22:15 Арн Дал сериски филм
 23:00 Дневник 3  
 23:15 Спорт  
 23:25 Метео  
 23:30 Во замка игран филм
 0:55 Сеха Лига: Вардар - Стеауа ракомет - снимка
 2:15 Преспав играна серија
 2:46 Дневник 2  
 3:16 Спорт  
 3:23 Метео  
 3:26 Забавно студио - Стисни плеј магазин
 4:11 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 4:33 Музичко интермецо  
 5:08 Музичко интермецо  
 5:38 Петтиот ангел  Порака нова од Струга
 6:07 Македонски народни приказни    Од пијаниот и будалиот бега

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Басни за лисицата
 10:00 Вести  
 10:25 Од А до Ш Буква К     
 10:30 5+ Фамилија Хорор филмови и други стравови
 11:05 Супер крилја Хартиени пенџери
 11:20 Лалалупси Сурла шоу
 11:45 Македонски народни приказни    Пари од небо
 12:15 Аграр агромагазин
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 13:55 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 14:20 Музичка индустрија  
 15:00 Вести  
 15:20 Музичко интермецо  
 15:35 Забавно студио - Стисни плеј магазин
 16:25 Преспав играна серија
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:50 Музеј на старата Скопска чаршија  
 18:15 Забавно студио - Едноставно заводливо магазин
 19:05 Најмалата продавница за миленичиња Лудило по шапките гнездо
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:05 Метео  
 20:10 Преспав играна серија
 20:40 Сеха лига: Металург - Извиѓач ракомет
 22:10 Арн Дал сериски филм
 23:00 Дневник 3  
 23:15 Спорт  
 23:25 Метео  
 23:30 Знак игран филм
 0:56 Преспав играна серија
 1:27 Забавно студио - Едноставно заводливо магазин
 2:12 Сеха лига: Металург - Извиѓач  ракомет - снимка
 3:32 Дневник 2  
 4:02 Спорт  
 4:09 Метео  
 4:12 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 4:34 Музичко интермецо  
 5:04 Музичко интермецо  
 5:34 Аграр агромагазин
 6:14 Македонски народни приказни    Пари од небо

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Дедо е секогаш во право
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква Л     
 10:30 5+ Фамилија Препишување
 11:05 Супер крилја Патување на викинзите
 11:15 Лалалупси Според книгата
 11:40 Трансформери  
 12:00 Детска драма не е празна слама Приказна за годишните времиња
 12:25 Македонски народни приказни    Дарежливиот и скржавиот
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 13:40 Неделен магазин  
 15:00 Вести  
 15:20 Музичко интермецо  
 15:40 Забавно студио -  Едноставно заводливо магазин
 16:25 Преспав играна серија
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Еволуција на дизајн  
 18:15 Забавно студио -  Фолк џубокс магазин
 19:05 Најмалата продавница за миленичиња анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Референдум 2018 инфостудио
 21:15 Преспав играна серија
 21:50 Арн Дал сериски филм
 22:40 Дневник 3  
 22:55 Спорт  
 23:05 Метео  
 23:10 Знакот: Искупување игран филм
 0:40 Македонија од воздух  
 1:01 Забавно студио - Фолк џубокс магазин
 1:46 Забавно студио - Едноставно заводливо магазин
 2:31 Дневник 2  
 3:01 Спорт  
 3:08 Метео  
 3:11 Неделен магазин  
 4:28 Еволуција на дизајн  
 4:54 Музичко интермецо  
 5:29 Музичко интермецо  
 6:04 Македонски народни приказни    Дарежливиот и скржавиот

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:35 Си било еднаш   Трите солзички на кралската ќерка
 10:00 Вести  
 10:25 Од А до Ш Буква Љ 
 10:35 5+ Фамилија Замок од книги
 11:10 Трансформери анимирана серија 
 11:35 Македонски народни приказни    Доброто никогаш не гине
 12:10 Убавите села Поречки грст срца
 12:35 Мала Богородица  
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 13:55 Референдум 2018  
 15:00 Вести  
 15:25 Музичко интермецо  
 15:35 Забавно студио - Фолк џубокс магазин
 16:25 Преспав играна серија
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Витраж културен магазин
 18:15 Забавно студио - Стисни плеј магазин
 19:05 Најмалата продавница за миленичиња Храброст во паркот
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Референдум 2018 инфостудио
 21:15 Преспав играна серија
 21:50 Арн Дал сериски филм
 22:40 Дневник 3  
 22:55 Спорт  
 23:05 Метео  
 23:10 Замислена љубов игран филм
 1:01 Македонија од воздух  
 1:22 Забавно студио - Стисни плеј  
 2:07 Забавно студио - Фолк џубокс магазин
 2:52 Дневник 2  
 3:22 Спорт  
 3:29 Метео  
 3:32 Витраж културен магазин
 3:58 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 4:20 Музичко интермецо  
 4:55 Музичко интермецо  
 5:25 Убавите села Поречки грст срца
 5:45 Мала Богородица  
 6:07 Македонски народни приказни    Доброто никогаш не гине

 

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:20 Си било еднаш   Девојчето и котлето млеко
 7:25 Си било еднаш   Старецот, двајцата богати и сиромавиот
 7:35 Од А до Ш Буква И  
 7:45 Лалалупси Толку блиску а толку далеку
 8:10 Лалалупси Раскикотен стомак
 8:35 Киднапиран анимиран филм за деца
 9:30 5+ Фамилија Измама
 10:00 Вести  
 10:20 5+ Фамилија Бонтон еден тон
 10:55 Супер крилја Трка против времето
 11:05 Инфотин  
 11:35 Детска драма не е празна слама Приказна за годишните времиња
 12:00 Македонски народни приказни    Што ти нарекле тоа ке те снајде
 12:25 Светот на тишината   
 13:00 Вести  
 13:20 Витраж  
 13:45 Преспав играна серија
 14:20 Преспав играна серија
 14:50 Преспав играна серија
 15:25 Забавно студио- Фолк џубокс  
 16:10 Забавно студио- Стисни плеј  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Забавно студио- Едноставно заводливо  
 18:30 Музичка индустрија  
 19:05 Лалалупси анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Филмски фестивал- Браќа Манаки пренос
 21:15 Болка игран филм
 22:50 Дневник 3  
 23:05 Спорт  
 23:15 Метео  
 23:20 Високиот човек игран филм
 0:56 Забавно студио- Едноставно заводливо  
 1:41 Забавно студио -              Фолк џубокс  
 2:26 Дневник 2  
 2:56 Спорт  
 3:03 Метео  
 3:06 Музичка индустрија  
 3:41 Витраж  
 4:06 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 4:28 Нов Зеланд од птичја перспектива  
 5:11 Музичко интермецо  
 5:36 Музичко интермецо  
 5:56 Светот на тишината   
 6:21 Македонски народни приказни    Што ти нарекле тоа ке те снајде

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:20 Од А до Ш Буква К     
 7:25 Од А до Ш Буква Л     
 7:35 Си било еднаш   Басни за лисицата
 7:45 Супер крилја Хартиени пенџери
 8:00 Супер крилја Патување на викинзите
 8:15 Лалалупси Сурла шоу
 8:35 Лалалупси Според книгата
 9:00 Вести  
 9:10 Убавите села репортажа
 9:35 5+ Фамилија Хорор филмови и други стравови
 10:10 5+ Фамилија Замок од книги
 10:45 Си било еднаш   Дедо е секогаш во право
 10:55 Македонски народни приказни    Лошата баба и ѓаволчето
 11:25 Неделен магазин  
 13:00 Вести  
 13:20 Аграр агромагазин
 14:15 Преспав играна серија
 14:50 Преспав играна серија
 15:25 Забавно студио - Фолк џубокс  
 16:10 Забавно студио - Стисни плеј  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Музиката мојот живот  
 18:25 Музичка индустрија  
 19:05 Лалалупси анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Луксузни патувања Грција документарна серија
 21:05 Ас во ракавот игран филм
 22:35 Дневник 3  
 22:50 Спорт  
 23:00 Метео  
 23:05 Бунт игран филм
 0:25 Музичка индустрија  
 0:55 Забавно студио -              Фолк џубокс  
 1:40 Забавно студио - Стисни плеј  
 2:25 Дневник 2  
 2:55 Спорт  
 3:02 Метео  
 3:05 Музиката мојот живот  
 3:40 Македонија од воздух  
 4:01 Музичко интермецо  
 4:31 Музичко интермецо  
 5:01 Аграр агромагазин
 5:51 Убавите села репортажа
 6:11 Македонски народни приказни    Лошата баба и ѓаволчето