Информативни

МАКЕДОНИЈА НАУТРО

Понеделник- Петок, 06:45/ Сабота, 08:00

Гледајте ја утринската програма „Македонија наутро“, од понеделник до петок со почеток од 06:45, и во сабота со почеток од 8 часот.