Понеделник

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Mасо постави се
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква  Џ
 10:30 5+ Фамилија Необично хоби
 11:05 Голем одмор детско шоу
 12:00 Супер крилја Пердувести пријатели 
 12:10 Лалалупси Лов на богатство
 12:30 Македонски народни приказни    Стојанче и трите браќа
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:55 Витраж  
 14:20 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 По патот на песната  
 16:05 Инфотин  
 16:35 Научен спектар  Дневна соба на иднината
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Магазин ЛШ- Ракомет (жени) спортски магазин
 18:15 Бизнис аплауз документарна серија
 18:40 Македонија од воздух Штип,  Пробиштип
 19:05 Трансформери анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Бизнис 365  инфомагазин
 20:45 Под опсада игран филм
 22:10 Саботери сериски филм
 22:55 Дневник 3  
 23:10 Спорт  
 23:20 Метео  
 23:25 25. час концерт
 0:52 Магазин ЛШ- Ракомет (жени) спортски магазин
 1:17 Македонија од воздух Кратово, Крива Паланка
 1:38 По патот на песната  
 2:22 Дневник 2  
 2:52 Спорт  
 2:59 Метео  
 3:02 Тунел   
 3:35 Витраж  
 3:56 Музичко интермецо  
 4:31 Музичко интермецо  
 5:06 Си било еднаш   Mасо постави се
 5:15 Убавите села Кучевиште
 5:27 Аграр агромагазин
 6:18 Македонски народни приказни    Стојанче и трите браќа