Вторник

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Заборавеното маче
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква С 
 10:30 5+ Фамилија Украдена насмевка
 11:05 Детска драма не е празна слама Марко и витаминската дружина
 11:30 Супер крилја анимирана серија 
 11:45 Лалалупси анимирана серија 
 12:10 Македонски народни приказни    Дедо Петко и баба Пена
 12:30 Петтиот ангел   
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:45 Македонија од воздух репортажа
 14:10 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 14:35 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 Историја на Македонската народна музика  
 16:05 Музичко интермецо  
 16:30 Новиот бран документарeн филм
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Метео  
 17:35 Нов Зеланд од птичја перспектива документарна серија
 18:20 Музичка индустрија  
 18:50 Си било еднаш   Заборавеното маче
 19:00 Дневник 2  
 19:15 СП Русија 2018                           Мундофорија студио
 19:50 СП Русија 2018                                 Полуфинале 1 фудбал
 22:00 СП Русија 2018                           Мундофорија студио
 22:15 Дневник 3  
 22:35 Метео  
 22:40 СП Русија 2018                           Дневен преглед  
 23:25 СП Русија 2018                                 Полуфинале 1 фудбал
 1:05 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 1:26 Нов Зеланд од птичја перспектива репортажа
 2:09 Историја на Македонската народна музика репортажа
 2:52 Дневник 2  
 3:07 25. час концерт
 4:39 Тунел   
 5:14 Музичко интермецо  
 5:44 Музичко интермецо  
 6:09 Убавите села  
 6:24 Македонски народни приказни    Дедо Петко и баба Пена