Среда

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Летачкиот ковчег
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква Ѓ
 10:30 Голем одмор детско шоу
 11:25 Супер крилја анимирана серија 
 11:40 5+ Фамилија На лагата и се кратки нозете
 12:15 Аграр агромагазин
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:55 Македонски народни приказни    Праведниот судија и браќата
 14:25 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 По патот на песната  
 16:05 Едноставно заводливо  
 16:30 Магазин  СП - фудбал 2018 спортски магазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Бизнис аплауз документарна серија
 18:10 Стисни плеј  музички магазин
 19:00 Свет инфомагазин
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:05 Метео  
 20:10 Лига на шампионите- Фудбал студио
 20:40 Лига на шампионите, 1/2 финале: Баерн - Реал Мадрид фудбал
 22:40 Лига на шампионите- Фудбал студио
 23:00 Дневник 3  
 23:15 Спорт  
 23:25 Метео  
 23:30 Хајлајтси - избор на голови   
 23:55

Првенство на Македонија: Супер лига

кошарка
 1:25 Свет инфомагазин
 1:50 Едноставно заводливо  
 2:10 Стисни плеј  музички магазин
 2:55 Бизнис аплауз документарна серија
 3:15 Дневник 2  
 3:45 Спорт  
 3:52 Метео  
 3:55 Тунел   
 3:55 По патот на песната  
 4:35 Музичко интермецо  
 5:00 Музичко интермецо  
 5:25 Аграр  
 6:10 Македонски народни приказни    Праведниот судија и браќата