Четврток

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Змијската невеста
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква Е
 10:30 Голем одмор детско шоу
 11:25 5+ Фамилија Анимус империум
 11:55 Супер крилја анимирана серија 
 12:05 Лалалупси анимирана серија 
 12:30 Македонски народни приказни    Се вратила од умрените
 13:00 Вести  
 13:25 Неделен магазин  
 15:00 Вести  
 15:20 По патот на песната  
 16:05 Магазин ЛШ- Ракомет (мажи) спортски магазин
 16:30 Свет инфомагазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Бизнис аплауз документарна серија
 18:10 Музичка индустрија  
 18:40 Лалалупси анимирана серија 
 19:05 Трансформери анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Акцент  
 21:00 Лига на Европ, 1/2 финале: Арсенал- Атлетико фудбал
 23:05 Дневник 3  
 23:20 Спорт  
 23:30 Метео  
 23:35 Хајлајтси - избор на голови  
 0:00 Акцент  
 0:40 Музичка индустрија  
 1:10 Бизнис аплауз документарна серија
 1:35 Вински мозаик  
 2:05 Дневник 2  
 2:35 Спорт  
 2:42 Метео  
 2:45 Неделен магазин  
 4:15 По патот на песната  
 5:00 Музичко интермецо  
 5:30 Музичко интермецо  
 6:00 Убавите села  
 6:15 Македонски народни приказни    Се вратила од умрените