Петок

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Од А до Ш Буква Љ 
 10:00 Вести  
 10:20 Си било еднаш   Волкот и седумте јариња
 10:30 5+ Фамилија Она што го мислам
 11:05 Супер крилја анимирана серија 
 11:20 Дора истражува  Танцувачката авантурата на Дора 
 11:45 Македонски народни приказни    Суд
 12:15 Детска драма не е празна слама Во детската вселена екологијата е секогаш зелена
 12:40 Убавите села репортажа
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:45 Тунел   
 14:30 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:25 Битола  
 16:10 Акцент инфостудио
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Препушти му го тоа на Брајан  
 18:10 Витраж културен магазин
 18:40 5+ Фамилија Она што го мислам
 19:15 Супер крилја анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Стисни плеј   
 21:05 Заробени во љубовта игран филм
 22:45 Мост сериски филм
 23:45 Дневник 3  
 0:00 Спорт  
 0:10 Метео  
 0:15 Витраж културен магазин
 0:40 Препушти му го тоа на Брајан  
 1:02 Едноставно заводливо  
 1:27 Стилисимо  
 1:52 Тунел   
 2:37 Дневник 2  
 3:07 Спорт  
 3:14 Метео  
 3:17 По патот на песната  
 4:02 Битола документарна серија
 4:42 Музичко интермецо  
 5:17 Музичко интермецо  
 5:52 Убавите села репортажа
 6:12 Македонски народни приказни    Суд