Сабота

 6:45 Музичко интермецо  
 7:20 Си било еднаш   Девојчето и котлето млеко
 7:25 Си било еднаш   Старецот, двајцата богати и сиромавиот
 7:30 Си било еднаш   Дедо е секогаш во право
 7:40 Од А до Ш Буква И 
 7:50 Од А до Ш Буква К  
 7:55 Лалалупси Толку блиску а толку далеку
 8:15 Лалалупси Раскикотен стомак
 8:35 Киднапиран анимиран филм за деца
 9:25 5+ Фамилија Измама
 10:00 Вести  
 10:20 5+ Фамилија Бонтон еден тон
 10:55 Супер крилја Бенд од горили
 11:05 Инфотин  
 11:40 Детска драма не е празна слама Приказна за годишните времиња
 12:05 Македонски народни приказни    Што ти нарекле тоа ке те снајде
 12:30 Петтиот ангел   
 13:00 Вести  
 13:20 Витраж  
 13:45 Преспав играна серија
 14:20 Преспав играна серија
 14:50 Преспав играна серија
 15:20 Забавно студио - Фолк џубокс  
 16:10 Забавно студио - Стисни плеј  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Забавно студио - Едноставно заводливо  
 18:35 Музичка индустрија  
 19:15 Супер крилја анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Филмски фестивал- Браќа Манаки  2018 пренос
 21:15 Болка игран филм
 22:50 Дневник 3  
 23:05 Спорт  
 23:15 Метео  
 23:20 Високиот човек игран филм
 0:56 Забавно студио -  Едноставно заводливо  
 1:44 Забавно студио - Фолк џубокс  
 2:31 Дневник 2  
 3:01 Спорт  
 3:08 Метео  
 3:11 Музичка индустрија  
 3:46 Витраж  
 4:12 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 4:34 Музичко интермецо  
 5:09 Музичко интермецо  
 5:44 Петтиот ангел   
 6:10 Си било еднаш   Старецот, двајцата богати и сиромавиот
 6:18 Македонски народни приказни    Што ти нарекле тоа ке те снајде